Trimos C4

Trimos C-Line

Noua linie C de la Trimos este prima mașină de măsurat coordonate CNC cu adevărat portabilă din lume, proiectată pentru atelier. Această linie face parte din noua grupă de produse TRIMOS 3D.

Portabilă: cu doar 13,5 kg, CNC C-Line merge cu dumneavoastră oriunde aveți nevoie. Nu mai trebuie să duceți piesa la CMM, C-Line poate fi implementat direct în procesul de fabricație.

Ușor de utilizat: C-Line este ușor de utilizat cu ajutorul unui computer portabil. Conceptul acestui produs a fost gândit pentru o experiență optimă a utilizatorului și ușurință în utilizare.

Software: C-Line este livrat standard cu software-ul ControlC, care vă permite să efectuați mai multe tipuri de măsurători – distanță, cerc, plan, linie, punct, etc. Pentru a profita din plin de performanțele C4, vă sfătuim să achiziționați software-ul opțional Aberlink – software 3D care oferă avantajul ușurinței de utilizare. Alte programe de măsurare compatibile: PolyWorks, CMM Manager, Verisurf etc.

Modele: C3, modelul de intrare al noilor noastre CMM portabile, are 3 axe motorizate (X, C, Z). Permite măsurători 3D de bază. Acest model nu este încă comercializat. C4 este modelul premium al noilor CMM-uri portabile CNC. Are 4 axe motorizate (X, C, Z, P). C4 permite măsurători de înaltă performanță în 3D.


Distribuiți această pagină: