Trimos A-Line

Trimos A-Line

Noile brațe articulate portabile de măsurare Trimos permit o măsurare 3D extrem de ușoară și precisă.

Brațele A-Line sunt certificate conform standardului ISO 10360-12 sau ISO 10360-02 și permit controlul calității, inspecția, verificarea pieselor de dimensiuni mici și mari.

Datorită unei structuri de carbon extrem de stabile, toate modelele sunt ușoare și simplu de operat. Puteți alege între modelele A3, A4, A5, A6+, A7, A8+, A9 și AT în funcție de aplicația dvs.

A3 este cel mai nou model de brațe A-line. Particularitatea sa este dimensiunea mai mică, care permite o portabilitate mai mare.

A4, A5 și A6+ reprezintă nivelul de intrare al brațelor de măsurare Trimos. Fiabilitatea, acuratețea și flexibilitatea în utilizare sunt principalele lor caracteristici.

Dacă trebuie să inspectați o piesă mare și grea, vă recomandăm brațele A7 sau A8+ pentru a efectua măsurătorile rapid și cu o flexibilitate mare.

A9 este un nou concept pentru CMM cu braț articulat portabil, creat pentru a obține cea mai bună performanță de precizie cu cel mai bun acces la piese datorită celor 5 axe ale sale. Este dedicat inspecției precise a pieselor, în controlul calității sau în orice alt proces în care este necesar un control al palpei tactile.

  • Domenii de măsurare de la 250 mm la 9000 mm
  • Instrument portabil de măsurare
  • Extrem de ușor de utilizat
  • Certificat conform standardului ISO 10360-12
  • Există în configurație cu 5, 6 sau 7 axe
  • Protecție cu frână electromagnetică
  • Scanere laser pentru brațele cu 7 axe

Pentru inspecția țevilor cu furcă laser folosind un software dedicat, Trimos AT este echipamentul perfect. Bazat pe designul brațelor A5 și A6, acesta este un braț articulat portabil CMM ideal pentru inspecția rapidă și precisă a țevilor și a oricăror alte părți din raza sa de acțiune.

Diferite scanere laser pot fi combinate cu brațele noastre pe 7 axe pentru o scanare a conturului cu profil complex. Toate scanerele laser pot fi aplicate rapid pe a 7-a axă rotativă a brațului.

Vă recomandăm scanerul laser PreciTrack 3D.


Distribuiți această pagină: