Furnizori

AEP AEP – Italia
Celule de sarcină; traductoare de forță; traductoare de torsiune; afișaje digitale pentru traductoare; traductoare de presiune; manometre digitale; dinamometre digitale; instrumente electronice; softuri aplicate.
Afriso AFRISO – Germania / România
Manometre analogice și digitale; Analizoare gaze de ardere; Contoare de apă; Contoare energie termică.
Atago Atago – Japonia
Refractometre, polarimetre, aparate de măsură a salinității, acidometre, pH-metre, zaharimetre.
AVene AVene – Slovenia
Producător de băi ultrasonice.
Baty BATY – Marea Britanie
Proiectoare de profil cu vizualizare digitală. Retrofituri proiectoare de profil. Instrumente pentru măsurări geometrice. Mașini optice pentru măsurare în 2D și 3D cu și fără contact laser.
Dostmann Electronic Dostmann Electronic – Germania
Echipamente și instrumente de măsură pentru temperatură, umiditate, flux de aer and presiune.
Elektrophysik ELEKTROPHYSIK – Germania
ElektroPhysik este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate de masura pentru tehnologia suprafetelor. Înființată în 1947, ElektroPhysik dezvoltă și produce o gamă extinsă de aparate de precizie în sediul central din Köln. ElektroPhysik și-a înființat reputația în dezvoltarea constantă a tehnologiilor și produselor inovatoare. Ca pionier în domeniul măsurării grosimii stratului nedistructiv în colaborare cu institute și universități naționale și internaționale, ElektroPhysik a realizat cu succes evoluțiile și standardizarea internațională a măsurării grosimii stratului de acoperire.
Ernst ERNST – Elvetia
Firma elvețiană ERNST este specializată și ofera o gamă largă de produse în domeniul testării durității, cu peste 60 de ani de experiență în cercetarea, proiectarea și producția de sisteme și dispozitive pentru testarea durității.
Gagemaker Gagemaker – Statele Unite ale Americii
Gagemaker dezvoltă și produce echipamente de inspecție mecanică de precizie pentru industria petrolieră, industria minieră, industria apelor și industria generală de prelucrare. Produsele Gagemaker sunt utilizate în nenumărate instalații din întreaga lume.
Gläser Gläser – Germania

Profesioniști în hidraulică și curățenie tehnică
De mai bine de patru decenii, Gläser, o companie de familie, operează cu succes în domeniul hidraulicii și curățeniei tehnice. Cu sediul în Horb, în sudul Germaniei și acum condusă de a doua generație a familiei, Claudia Gläser, compania reprezintă inovație și progres. Ca un partener corect și de încredere, cu soluții atât standard cât și individuale, compania este apreciată de mulți clienți din diferite sectoare industriale.

Curățenia tehnică dintr-o singură sursă
Experții de la Gläser CleanTec vă vor ajuta să vă optimizați procesele de instalare și producție în conformitate cu liniile directoare pentru curățenia tehnică conform VDA 19 și ISO 16232. Zona de operare se extinde, de asemenea, de la consiliere cu privire la analizele componentelor în camera curată a laboratorului nostru de testare acreditat până la sistemele de extracție auto-produse.

De la Gläser CleanTec, veți obține tot ce aveți nevoie pentru curățenia tehnică și veți profita de mulți ani de experiență ca furnizor de servicii și inginer de sistem. Curățenia tehnică reprezintă o caracteristică de înaltă calitate pentru industrie, în special în sectorul auto. Acest lucru se datorează faptului că particulele de murdărie, denumite și contaminare reziduală, pot duce pe termen lung la defecte și afectări ale sistemului componentelor relevante funcțional.

Cu ajutorul Gläser CleanTec, veți îmbunătăți curățenia componentelor dvs. și veți garanta astfel o satisfacție ridicată a clienților, respectând cerințele individuale ale clienților. Aflați de ce Gläser CleanTec este partenerul dvs. pentru curățenia tehnică.

Helios-Preisser HELIOS-PREISSER – Germania
Instrumente și aparate de măsură și control pentru controlul dimensional și al proprietăților fizice.
IBR IBR – Germania
Module wireless pentru transmiterea datelor măsurate de la instrumente la PC – modulele miniaturale reprezintă un pas înainte în tehnologie și înlocuiesc cablurile de conectare, precum și cutiile de interfață.
Modulele IBR IMBus reprezintă o modalitate puternică și flexibilă de conectare a tuturor senzorilor și instrumentelor la computer și interfețe PLC.
Palpatori inductivi
Unități industriale de afișare și calcul
Software pentru metrologie, achiziție de date și control statistic al proceselor în halele de producție
Imada IMADA – Japonia
Instrumente și aparate pentru controlul forțelor sau ale proprietăților fizice ale materialelor, dinamometre, cântare de cârlig, traductoare de forță.
Johnson & Allen JOHNSON & ALLEN – Marea Bitanie
Johnson & Allen este un producător britanic pentru MPI și lichide penetrante (DPI), precum si pentru echipamente pentru testare nedistructivă (NDT). Firma proiectează și fabrică sisteme standard și personalizate, inclusiv linii de penetrare a coloranților, unități pentru MPI și pachete de alimentare, lumini UV portabile, juguri magnetice și o gamă extinsă de produse si consumabile cu particule magnetice și coloranți, inclusive vopsele cu contrast alb, cerneluri magnetice, penetranți coloranți și dezvoltatori.
Kaefer KAEFER – Germania
Comparatoare digitale și analogice
Kern KERN & SOHN
Balanțe de mare precizie, balanțe analitice și de laborator, balanțe industriale și sisteme de cântărire, dinamometre și cântare pentru cârlig.
Komeg KOMEG
Komeg este o componentă a grupului Mitutoyo care produce: palpatori pentru mașini de măsurat în coordonate 3D, sisteme de fixare pentru sisteme de măsurare optice și cu contact, soluții software și hardware pentru asigurarea calității.
Kosaka Laboratory KOSAKA Laboratory – Japonia
Profilometre, rugozimetre, aparate pentru măsurat circularitatea și forma pieselor. Instrumente și sisteme pentru măsurarea și analizarea suprafețelor de înaltă rezoluție. Sisteme de măsurare nano.
Kroeplin Kroeplin GmbH – Germania
Instrumente de măsură și control dimensional pentru interior și exterior cu și fără ieșire de date, softuri pentru analiză și interpretarea datelor măsurate, etc.
LAM PLAN LAM PLAN – Franța
Echipamente, accesorii și consumabile pentru metalografie
LTF LTF – Italia
Instrumente și aparate de măsură și control dimensional. Proiectoare de profil. Aparate portabile și statice pentru măsurarea durității materialelor.
Mahr Mahr – Germania
Instrumente și aparate de măsură și control cu și fără ieșire de date. Instrumente manuale pentru măsurare și achiziție de date.
MIB Messzeuge MIB Messzeuge GmbH – Germania
Instrumente și aparate de măsură și control dimensional (ex: șublere, micrometre, comparatoare, scale liniare, etc.).
Michell Instruments Michell Instruments – Marea Britanie
Michell Instruments este liderul internațional în producția de senzori de înaltă precizie, cu peste 30 de ani de experiență în domeniu. Firmă producătoare de transmițătoare, higrometre, senzori de umiditate relativă și pentru determinarea punctului de rouă și umiditate, analizoare de proces, analizoare de hidrocarburi, analizoare de oxigen.
Mitutoyo MITUTOYO – Japonia
Instrumente și aparate de măsură și control pentru controlul dimensional și al proprietăților fizice cu și fără ieșire de date. Scale digitale cu și fara protecție. Sisteme și echipamente pentru testarea durității. Senzori pentru măsurarea deplasării și a rotației. Sisteme de măsurare video și optică. Rugozimetre. Sisteme pentru măsurarea formei, a conturului și a profilului piesei. Mașini pentru măsurarea în 3D.
MRC MRC – Marea Britanie
Furnizor de aparatură și echipamente de laborator
Optacom Optacom – Germania
Sisteme statice pentru măsurarea și controlul profilului, conturului și al formei piesei. Sisteme de masurare CNC cu sistem de deplasare pe două axe simultan.
Optika Microscopes Optika Microscopes – Italia
Microscoape de laborator, microscoape industriale, microscoape stereozoom, microscoape pentru uz didactic, microscoape și camere digitale pentru microscoape, refractometre și polarimetre.
PeakTech PeakTech – Germania
PeakTech Prüf- und Messtechnik GmbH a fost partener internațional pentru industrie în domeniul instrumentelor de măsură portabile și staționare de peste 50 de ani. Gama de produse sub marca PeakTech® include instrumente de măsurare pentru dimensiuni electronice, tehnologie de măsurare a mediului, surse de alimentare și generatoare. Aparatele PeakTech sunt utilizate la nivel mondial în instalarea, întreținerea, service, echipamentele de laborator, alimentarea cu energie, tehnologia clădirilor și controlul calității.
Perceptron Perceptron – Statele Unite ale Americii
Mașinile de măsurat Coord3 sunt utilizate de companiile mici, mijlocii și mari din întreaga lume pentru a certifica și îmbunătăți calitatea produselor lor. CMM-urile Coord3, sunt compatibile cu o mare varietate de software de măsurare. TouchDMIS este principalul software, echipat cu o interfață simplă 100% tactilă, care include modulul de programare rapidă TouchCAD. TouchDMIS acceptă, de asemenea, sonde de scanare tactile și laser, extinzând astfel kitul de metrologie doar prin intermediul unui singur pachet software. CMM-urile Coord3 sunt active în sectoarele aerospațial, de apărare și industria grea.
Plastiform Plastiform – Franta
Produsele PLASTIFORM® sunt acum un punct de referință în domeniile cele mai exigente, printre care:
Aeronautică, aerospațială, Industria de ceas, Cosmetică, Automotive, Formula 1, Energie, Inginerie de precizie, Industrii medicale și farmaceutice și multe alte domenii de înaltă tehnologie.
Renishaw RENISHAW plc – Marea Britanie
Palpatori și capete de măsurare pentru mașini de măsurat 3D-MMC, sisteme de măsurare pentru mașini de prelucrat CNC, sisteme de calibrare pentru mașini CNC, senzori pentru măsurarea deplasării sau encodere unghiulare.
RLS RLS – Slovenia
Encodere
Rotronic Rotronic – Elveția
Rotronic este o companie internațională de dezvoltare și producție care oferă o gamă largă de produse și soluții în segmentul „business to business”. Fondată în 1965, compania are sediul în Elveția și oferă soluții pentru măsurarea și monitorizarea umidității relative, a temperaturii, a CO2, a presiunii diferențiale, a presiunii, a debitului, a punctului de rouă și a activității apei. Compania a început transformarea digitală încă din anul 2000, investind în transferul automatizat de date (mașină-mașină). Odată cu dezvoltarea și lansarea software-ului de monitorizare RMS, Rotronic și-a consolidat poziția de furnizor-cheie al soluțiilor de măsurare.
Sauter SAUTER GmbH – Germania
Instrumente și aparate pentru controlul forțelor sau ale proprietăților fizice ale materialelor, dinamometre, cântare de cârlig, traductoare de forță. Instrumente pentru măsurarea stratului de protecție anticorozivă. Sisteme pentru măsurarea forței de torsiune.
Stahlwille Stahlwille – Germania
Producator german de scule profesionale. Gamă completă de scule, truse și seturi de chei, șurubelnițe și chei dinamometrice. Produsele sunt de înaltă calitate, utilizate în general la controlul calității, asamblare și chiar cercetare – dezvoltare.
Sylvac SYLVAC – Elvetia
Instrumente și aparate de măsură și control dimensional cu și fără ieșire de date, softuri pentru analiza și interpretarea datelor măsurate, etc.
Tecmet 2000 Tecmet 2000 – Italia
Tecmet 2000 este o societate care se află pe piața mașinior de testare și control al calității din 1983. În activitatea noastră de 30 de ani am atins un nivel ridicat de experiență în vânzări și experiență tehnică în domeniul metalografiei, testelor de duritate, microscopiei, metrologiei și testelor mecanice. Competența noastră în acest domeniu ne permite să oferim clienților noștri cele mai bune produse și parteneri.
Testo Testo
Testo, ca expert și lider pe piața mondială a tehnologiei de măsurare portabilă, a convins clienții din lumea întreagă cu instrumente de măsură de precizie dedicate diferitelor domenii de activitate. Produsele Testo ajută la reducerea timpului de muncă și a resurselor utilizate, la protejarea mediului și a sănătății oamenilor și la creșterea calității bunurilor și a serviciilor.
Instrumente de măsură pentru: temperatură, umiditate, presiune, gaze de ardere, viteza aer, CO2, CO, LUX, sunet și rpm, instrumente electrice, înregistratoare și monitorizare date, camere de termoviziune, calitatea uleiului de gătit, pH metre, sonde inteligente.
Trimos TRIMOS – Elvetia
Mașini pentru verificarea și etalonarea instrumentelor de măsură, coloane de măsură și trasare, instrumente pentru măsurarea și verificarea parametrilor geometrici ale sculelor de așchiere.
Verisurf Verisurf – Statele Unite ale Americii
Verisurf este o companie de soluții pentru măsurare axială, indiferent de marca sau modelul sistemelor de masurare 3D. Producătorul softului îi ajuta pe beneficiari în schimbările rapide ale tehnologiei prin implementarea unor noi soluțiilor de măsurare 3D.

Software-ul produs de către Verisurf a câștigat o poziție de lider în tehnologia de măsurare bazată pe modele prin deviația în timp real între piesele fabricate și modelele CAD asociate. Ca dezvoltator independent de software, Verisurf Software acceptă standarde CAD deschise și se integrează cu toate mărcile și modelele de dispozitive de măsurare. Strategia de platformă deschisă le permite clienților să aplice benchmarking și să aleagă cea mai bună tehnologie de măsurare pentru nevoile și bugetul lor.
Wyler Wyler – Elvetia
Nivele de mare precizie pentru măsurare sau pentru controlul mașinilor unelte sau a sistemelor de producție, senzori pentru măsurarea și determinarea înclinațiilor în regim static, sisteme de traductori pentru diagnoza mașinilor unelte și a celor prelucrătoare, întreținere, etc.


Distribuiți această pagină: