LAM PLAN - sediul central

Distribuitor autorizat LAM PLAN

MDM Standard a devenit distribuitor autorizat LAM PLAN.

Situată în localitatea Gaillard din Franța, societatea LAM PLAN este specializată în oferirea de soluții industriale de șlefuire și lustruire. Timp de 58 de ani, echipele LAM PLAN au conceput și pus la dispoziție echipamente și produse care să garanteze performanță, calitate și productivitate pentru clienții săi.

Începând cu anul 1962, LAM PLAN s-a stabilit treptat ca un adevărat specialist în toate tehnologiile de lustruire, oferind clienților abilitățile științifice și cunoștințele tehnice, pentru a le oferi soluții de rezolvare a problemele lor de polisare și lustruire.

De la cercetare și dezvoltare până la implementarea soluțiilor abrazive recomandate de înaltă performanță, echipele LAM PLAN desfășoară în fiecare zi un proces eficient, respectând reglementările de protecție a mediului.

LAM PLAN este certificată ISO 9001 pentru fabricarea tuturor produselor și echipamentelor pentru prelucrare, lustruire și metalografie.

LAM PLAN - Echipamente

Domenii de activitate:

  • Fabricarea de armături și supape industriale pentru sectoare de activitate precum: industria chimică, petrochimie, industria nucleară
  • Fabricarea și întreținerea matrițelor și instrumentelor pentru domenii de activitate cum ar fi: injecția materialelor plastice, bijuterii, industria optică, forjă (monede, medalii), desen de sârmă (industrie).
  • Pregatirea eșantioanelor metalografice pentru lucrări de cercetare a materialelor sau de control al producției în sectoare precum industria aeronautică, auto, nucleară.

Distribuiți această pagină: