Glaser Clean Tec

Distribuitor autorizat Gläser

MDM Standard a devenit distribuitor autorizat Gläser.

Curățenia tehnică dintr-o singură sursă: Gläser

Curățenia tehnică reprezintă o caracteristică extrem de importantă pentru industrie, în special în sectorul auto și nu numai. Acest lucru se datorează faptului că particulele de murdărie depuse, denumite și contaminare reziduală, pot duce pe termen lung la deteriorări ale componentelor importante, rezultatul fiind funcționarea defectuoasă a sistemului.

Cu ajutorul sistemului Glaeser Clean Tec, puteți îmbunătăți curățenia componentelor dvs. și optimiza procesele de instalare și producție în conformitate cu liniile directoare pentru curățenia tehnică în conformitate cu normele europene VDA 19 si ISO 16232 și veți putea garanta astfel calitatea produselor dvs.

Cu Glaeser Clean Tec veți obține tot ce aveți nevoie pentru curățenia tehnică, de la pensete până la laboratorul complet, la cheie:

Experiența dobândita în decursul a 15 ani de servicii de laborator, 90.000 de analize finalizate și 500 de sisteme de extracție dezvoltate și vândute completează profilul companiei germane Gläser.

Compania este în continuă creștere în întreaga lume, având cinci puncte de lucru în Germania, S.U.A., China și Mexic.

Solicitați catalogul astăzi! Echipa noastră de consultanță vă stă la dispoziție pentru întrebări suplimentare. Vă recomandăm să accesați www.glaeser-group.de


Distribuiți această pagină: