Michell - Analizor de umiditate QMA601

Analizor de umiditate QCM pentru procesele de reformare catalitică

Analizorul de umiditate al procesului QMA601 de la Michell Instruments a fost actualizat cu o nouă opțiune care îl face potrivit pentru procesele de reformare continuă a catalizatorului (CCR). Răspunsul său rapid și măsurătorile stabile asigură operatorilor un control fiabil al umidității pe perioade mai lungi, fără necesitatea unei întrețineri frecvente.

În reformarea CCR, un analizor de umiditate este o parte necesară a procesului pentru a se asigura că nivelul de umiditate dorit rămâne constant, însă prezența acidului clorhidric compromite rapid senzorii, crescând costurile de întreținere pentru operator.

Pentru a preveni întreținerea frecventă și costisitoare, inginerii Michell au dezvoltat o versiune actualizată a QMA601, care extinde durata de viață a senzorului de umiditate QCM, făcând analizorul de umiditate chiar mai eficient din punct de vedere al costurilor în aplicația CCR. Există, de asemenea, o nouă opțiune de sistem de eșantionare care include o supapă care izolează eșantionul de senzor, permițând în același timp un flux de scurgere / by-pass filtru pentru a continua curățarea prin linia de eșantionare.

QCM este o tehnologie bine pusă la punct, adesea specificată pentru aplicaţiile petrochimice si de prelucrare a gazelor. Analizorul de umiditate al procesului QMA601 de la Michell utilizează tehnologie de ultima oră, ceea ce îi conferă o limită de detectare mai mică de 0,1ppmV și o gamă superioară de 2000ppmV.

Instrumentele de umiditate de proces fabricate de Michell Instruments sunt ușor de instalat, utilizat și întreținut. Analizorul QMA601 dispune de o interfață full-colour touch-screen, care permite interogarea și operarea in situ, fără a fi nevoie de autorizație de lucrări la temperature înalte. Toate înregistrările de date și citirile sunt vizibile cu ușurință, iar afișajul principal include, de asemenea, graficul de trend în timp real și indicatorii de alarmă.

Analizorul este complet certificat pentru utilizarea în zone periculoase din întreaga lume, cu acreditări de la ATEX, IECEx și cCSAus.


Distribuiți această pagină: